OTVORENIE CESTY K ÚSPECHU BEZ LIMITOV

OTVORENIE CESTY K ÚSPECHU BEZ LIMITOV

Prečo podceňujeme intuíciu v biznise a ako nám otvára cestu k neobmedzenému úspechu.


Nie nadarmo sa hovorí, že najlepšie nápady prichádzajú spontánne. V noci, keď spíme, naša myseľ prechádza rôznymi fázami spánku a dosahuje hlboký stav tzv. theta mozgovej frekvencie. Vtedy sa nám môžu zdať sny ako záhady, alebo si ich vôbec nemusíme pamätať. Toto je čas, keď sa naše podvedomie prejavuje intenzívne, a čím viac sme si vedomí seba samých a svojich túžob, tým intenzívnejšie si vieme tieto sny zapamätať a využiť ich.



Prečo spomíname práve sny a spánok? Pretože ak začíname meditovať, nemusí sa nám to hneď od začiatku dariť. Niektorým áno, iným to môže trvať dlhšie. Vyžaduje to niekedy viac praxe, no tento spôsob je podľa nás najlepší, na ovládnutie svojej mysle a stanie sa pánom svojho sveta.


Človek, ktorý nevie ovládať svoju myseľ a je jej otrokom, podlieha rôznym závislostiam a negatívnym myšlienkam, nie je vo svojej pravej sile. No ten, ktorý to pochopil a pracuje na sebe, rozvíja vnútornú podvedomú časť seba a stáva sa skutočným a vedomým tvorcom svojho života. Intenzívna práca mysle môže brániť najlepším nápadom, ktoré sme ako duše prišli zrealizovať. Úplná orientácia na racionálny zmysel môže viesť k zablokovaniu mysle, kde ani vedci nemôžu vysvetliť stvorenie vesmíru.


Kariéra alebo životná fáza, keď to, čo robíte, stratí zmysel alebo keď vás pohltilo ego, môže viesť k vnútornému konfliktu a hľadaniu odpovedí na povrchu. Práve tu dochádza k podceňovaniu intuície v biznise, čo môže spôsobiť stratu smeru.


Intuícia nie je len cenným nástrojom v osobnom živote, ale aj v biznise.


Intuícia je ako navigácia v aute. Predstavte si, že vy ste ten šofér a duša je jej motorom, pričom destinácia je zámerom inkarnácie. Ak tento hlas nepočúvame dostatočne, môžeme skončiť v slepej uličke. Hoci nie vždy vieme, ako sa tam dostaneme, naša duša vždy tú destináciu dosiahne. Rozvíjanie psychických schopností duše nám pomáha prekonať limity v živote a kariére.


Tento vnútorný kompas nám ponúka možnosť dosahovať neobmedzený úspech, uzatvárať úspešné obchody ľahko, nájsť výnimočných ľudí a vytvárať lepšie a hlbšie vzťahy. Je čas viac počúvať našu intuíciu a objavovať nové dimenzie v našom biznise aj osobnom živote.





Ak máte záujem o viac zaujímavých informácií a tipov na rozvoj intuície v biznise a chcete byť súčasťou skupiny vedomých lídrov, prihláste sa k odberu nášho newsletteru a buďte vždy o krok vpred!